Η Έκθεση
EcoFest 2021

Στο EcoFest 2021 θα μάθεις πως είναι να ζεις σε ένα έξυπνο και ενεργειακά αυτόνομο σπίτι, θα δεις τα καλύτερα μοντέλα ηλεκτρικών αυτοκινήτων, ηλεκτρικών ποδηλάτων, και scooter, θα γνωρίσεις από κοντά βραβευμένες ερευνητικές καινοτομίες και θα θαυμάσεις πρωτότυπα εκθέματα φιλικά προς το περιβάλλον. Έλα να γνωρίσεις την πράσινη πόλη του μέλλοντος και να  ζήσεις τη ζωή σου στο πράσινο!

O ΟΜΙΛΟΣ ΣΥΓΓΕΛΙΔΗ δηλώνει ηχηρό “παρών” στο EcoFest 2021!
Ο Όμιλος Συγγελίδη δηλώνει ηχηρό «παρών» στη Διοργάνωση γνωστοποιώντας στο ευρύ κοινό όλες τις εξηλεκρισμένες εκδόσεις μοντέλων των μαρκών Peugeot, Citroën, DS Automobiles και Mazda, που εκπροσωπεί στην ελληνική αγορά. Παράλληλα, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν για τρεις ημέρες, την ευκαιρία να κάνουν δοκιμαστική οδήγηση σε προκαθορισμένη διαδρομή συνοδεία πωλητή.
Τα Ηλεκτρικά Ποδήλατα της Peugeot είναι εδώ!
Την παρουσία της Peugeot στη Διοργάνωση θα εμπλουτίσουν τα ηλεκτρικά ποδήλατα της γαλλικής μάρκας, τα οποία θα είναι στη διάθεση των επισκεπτών καθ' όλη τη διάρκεια του τριημέρου, για δοκιμαστική οδήγηση σε ειδικά σηματοδοτημένη διαδρομή, εντός της Πλατείας Νερού. Η νέα εποχή της μετακίνησης είναι εδώ!
Η ΔΕΗ στο EcoFest 2021! Μία ανάσα από το μέλλον!
Η ΔΕΗ στηρίζει το EcoFest 2021 και εγγυάται πως όση ενέργεια καταναλωθεί στη διάρκεια της Διοργάνωσης, τόση θα παραχθεί από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και θα δεσμευθεί μέσω της υπηρεσίας GreenPass. Οι επισκέπτες του φετινού EcoFest θα έχουν δυνατότητα Δωρεάν φόρτισης του ηλεκτρικού τους αυτοκινήτου από τους σύγχρονους φορτιστές της ΔΕΗ που θα βρίσκονται εγκατεστημένοι στο πάρκινγκ της πλατείας Νερού. Παράλληλα, οι επισκέπτες θα ζήσουν από κοντά την εμπειρία μιας πρωτότυπης, ενεργειακά πράσινης και έξυπνης οικίας στο ειδικά διαμορφωμένο Smart Home.
Η συμμετοχή του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ στο EcoFest 2021!
Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, στο πλαίσιο της στρατηγικής του «Vision2025», στοχεύει στη μετεξέλιξή του σε έναν καινοτόμο Όμιλο παροχής ενεργειακών προϊόντων χαμηλών εκπομπών άνθρακα. Στη Διοργάνωση θα παρουσιασθούν οι σύγχρονοι ηλεκτρικοί φορτιστές της εταιρίας και θα πραγματοποιηθεί ένα εκπαιδευτικό workshop, για μαθητές και φοιτητές, σε μορφή Digital Quiz Game για την προώθηση των 17 παγκόσμιων Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης της Ατζέντας 2030. Το Quiz βασίζεται στο περιεχόμενο της Εκπαιδευτικής Βαλίτσας «ΓΗ 2030», μέσω της οποίας απλά αντικείμενα της καθημερινότητάς μας γίνονται εργαλεία ευαισθητοποίησης και καλεί τη νέα γενιά να συμβάλλει στην παγκόσμια προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο.
Νέος τρόπος ζωής με τα συμβατικά και ηλεκτρικά ποδήλατα της Orient!
Ανακάλυψε ένα νέο οικολογικό τρόπο μετακίνησης με τα τελευταία μοντέλα από συμβατικά και ηλεκτρικά ποδήλατα της Orient Bikes!
Η νέα σειρά των ηλεκτρικών δίκυκλων από την Electric moto!
Οικολογικά, γρήγορα, πρωτότυπα! Δείτε από κοντά τη νέα σειρά από ηλεκτρικά δίκυκλα της Electric Moto!
Το Ηλεκτρικό λεωφορείο στην καθημερινότητα των φοιτητών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής!
Το πρώτο σύγχρονο ηλεκτρικό λεωφορείο ελληνικού πανεπιστημίου έρχεται στο EcoFest δίνοντας το παράδειγμα για τις δυνατότητες και τις προοπτικές της καθαρής ηλεκτροκίνησης!
Ταχύτητα και καινοτομία από τους φοιτητές Ελληνικών πανεπιστημίων!
Το ήξερες ότι φοιτητές σε Ελληνικά Πανεπιστήμια σχεδίαζουν και κατασκευάζουν οχήματα τύπου formula με πολλές διακρίσεις; Το EcoFest έχει την τιμή να φιλοξενεί 5 διαφορετικές ομάδες φοιτητών από ΑΕΙ της χώρας μας.
Έλα να γνωρίσεις το πιο πρωτότυπο, έξυπνο και πράσινο σπίτι της Cocoon Modules με 100% ΑΠΕ από την ΔΕΗ!
Ζήσε την εμπειρία του σπιτιού της Cocoon Modules που παράγει ρεύμα, ανακυκλώνει, προωθεί την βιωσιμότητα και καταναλώνει 100% ρεύμα απο ΑΠΕ με το πρόγραμμα Green Pass της ΔΕΗ! Το μελλον σήμερα!
ΝΑΟ, το ρομποτάκι από το CONSERT/Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, που ξέρει τα πάντα για το περιβάλλον!
Γίνε φίλος με το πιο έξυπνο ρομποτάκι που σου μαθαίνει τι μπορείς να κάνεις για να σώσεις το περιβάλλον! Ρώτησε τον για την ανακύκλωση, την ενέργεια, το νερό και την προστασία του. Και που ξέρεις, μπορεί να σε καλέσει και για χορό!
Πρωτότυπες εφαρμογές φύτευσης και παραγωγής πράσινου καυσίμου από την ερευνητική ομάδα του ΕΚΕΤΑ!
Ήξερες ότι ένα δέντρο μπορεί να φυτευθεί σχεδόν οπουδήποτε? Είχες φανταστεί ποτέ ότι μπορείς να υιοθετήσεις ένα δέντρο σε άλλη χώρα και να παρακολουθείς πως αναπτύσσεται? Γνώριζες ότι υπάρχουν φυτά που καθαρίζουν το νερό και μετά γίνονται "πράσινα" καύσιμα? Η ερευνητική ομάδα του ΕΚΕΤΑ είναι εδώ και μας παρουσιάζει τις πιο καινοτόμες πράσινες εφαρμογές!
Εντυπωσιακά εικαστικά έργα και διαγωνισμός "πράσινης" καλλιτεχνίας από την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών!
Θαύμασε από κοντά τα εικαστικά έργα των φοιτητών της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών εμπνευσμένα από τo περιβάλλον, την οικολογία και τη βιώσιμη ανάπτυξη.
Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ & ο Βρεττός Βρεττάκος παρουσιάζουν fashion δημιουργίες από ανακυκλώσιμα υλικά!
Το Fashion School του ΙΕΚ ΑΚΜΗ παίρνει θέση στη σκηνή του EcoFest την Κυριακή 06/06, στις 19:00, για να παρουσιάσει live πρωτότυπα σύνολα και κοσμήματα από ανακυκλώσιμα υλικά.
Ανώνυμη ATH.EΝΑ Card _Νέα Υπηρεσία Οnline Αγορών
Η Ανώνυμη ATH.EΝΑ Card αποκτά τη δυνατότητα για Online αγορά εισιτηρίων, όπως ισχύει και για τους κατόχους προσωποποιημένων καρτών, με λίγα μόνο κλικ, μέσω της ιστοσελίδας του ΟΑΣΑ και με απευθείας φόρτιση, μέσω της εφαρμογής ΑΤΗ.ΕΝΑ CARD για κινητά Android με ΝFC λειτουργία.
Ελάτε να γνωρίσετε την Kineo το Σάββατο 5/6 10:00-14:00 στην πλατεία Νερού
Αναζητήστε την ομάδα της Kineo στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο και μάθετε πως μπορείτε να ζήσετε και εσείς σε μια Πόλη για Ανθρώπους. Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε και να δοκιμάσετε τα ηλεκτρικά ποδήλατα και πατίνια μαζί τους!
Eπικοινωνία
Στοιχεία Επικοινωνίας

Χαριλάου Τρικούπη 31
Κηφισιά, 14562
Αθήνα, Ελλάδα

[email protected]
(+30) 210-9230422